Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Lun leverpostei med bacon og sopp

Du trenger

  • 1 pakke ovnsbakt leverpostei (grov type)
  • 6 skiver bacon
  • 6 sjampinjonger
  • 1 løk

 

Slik gjør du det

  1. Varm leverposteien på 200 ° i stekeovnen i 10-15 minutter.
  2. Skjær løk og sjampinjongene i skiver, og bacon i småbiter.
  3. Ta litt margarin i en stekepanne, ha i løken og la den surre til den blir blank. Ha deretter i sjampinjongen og la den steke til den blir myk.
  4. Stek så baconet til det blir sprøtt.
  5. Server den lune leverposteien i skiver på en brødskive, toppet med bacon, løk og sopp.

 

Serveringstips:
* Ta leverposteien ut av pakken hel etter steking og legg på et fat. Pynt med bacon, løk og sjampinjong.
* Server eventuelt med litt majones til.

Oppskrift og bilde er hentet fra vår sponsor og samarbeidspartner Mills

Chat med Sunn Idrett