Slik gjør du det

Kok pastaen i halvparten av den angitte tiden på pakken.
Varm opp ovnen til 200 grader.
Del kyllingfiletene i biter. Kutt brokkolien i små buketter, gulrøttene i skiver og pastinakk og sellerirot i cirka 1×1 cm store terninger.

Urtesaus:
Varm opp en kjele på middels høy varme med flytende margarin. Ha i timian, rosmarin og oregano og rør rundt. Rør inn hvetemelet til blandingen slipper kjelen.
Tilsett melken, 1 dl av gangen, og rør kontinuerlig til sausen koker. La sausen småkoke i 3 minutter mens du rører av og til. Smak til med salt.
Ha grønnsaker, kylling og pasta i en ildfast form. Hell over sausen.
Stek kyllingen i ovnen på midterste rille i 40 minutter.

Denne «alt i en form»-retten er enkel å lage og full av gode smaker. Perfekt for hektiske hverdager når du vil spare tid og minimere oppvasken som blir igjen etterpå. Frys gjerne ned i porsjonsstørrelse, så har du en rask middag i bakhånd.

Oppskrift og bilde er hentet fra Mills AS