Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en enkeltperson. Sunn Idrett er juridisk eid av Norges Orienteringsforbund, org. nr 971 011 491.  Sunn Idrett behandler personopplysninger i forbindelse med seminarer, kommunikasjon og markedsføring.

Sunn Idrett er opptatt av å følge lovgivningen om personvern og ivareta personopplysningers integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet.

Denne personvernerklæringen gir opplysninger om hvilke personopplysninger Sunn Idrett samler inn, hvordan Sunn Idrett samler de inn og hvilke rettigheter du har når personopplysninger om deg er registrert hos Sunn Idrett.

Ansvar for behandling av personopplysningene

Sunn Idrett ved Anita Rapp Ødegaard

Sognsveien 73

0854, Oslo.

Org. nr 971 011 491

post@sunnidrett.no

+47 48 15 44 44

Hvilke personopplysninger behandler Sunn Idrett?

  1. Deltagerinformasjon (seminarer)

Melder du deg på et kurs eller seminar i regi av Sunn Idrett, lagrer vi personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epost-adresse og i noen tilfeller fødselsdato.

Behandlingsgrunnlag: Samtykke

  1. Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, lagrer vi informasjon som blant annet navn og epost-adresse. Vi benytter MailChimp som vår ESP-leverandør og har signert en egen databehandler-avtale med MailChimp som sikrer trygg lagring og kontroll av personopplysninger. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les mer om hvordan Mailchimp behandler personopplysninger her.

Behandlingsgrunnlag: Samtykke

  1. Henvendelser

Sunn Idrett mottar årlig en rekke muntlige og skriftlige henvendelser. Dersom du sender oss en henvendelse via mail lagres kontaktinformasjonen din hos oss. Det er sjeldent vi trenger noe mer enn navn og epost-adresse.

Dersom du ringer oss lagres telefonnummeret ditt i vår samtalelogg, så lenge vi mener det er formålstjenlig med tanke på oppfølging av henvendelsen. 

Behandlingsgrunnlag: Berettiget interesse

  1. Chat

Vi bruker tjenesten LiveChat Inc for å gjennomføre chat-funksjonen. Chaten er helt anonym og vi har ingen tilgang til personopplysninger via chaten, med mindre den som chater bruker fritekst til å dele opplysninger om seg selv. Dette er informasjon vi uansett ikke lagrer. Vår avtale med LiveChat Inc er regulert gjennom en databehandler-avtale.

Ved å bruke Chat-tjenesten godtar du LiveChat Inc sine personvernerklæring. Den finner du her. 

Behandlingsgrunnlag, LivChat Inc: Samtykke

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn

Dersom vi behandler personopplysninger om deg, har du krav på å få vite hvordan vi behandler opplysningene og informasjon om behandlingen. Det er informasjon som kommer frem av denne personvernerklæringen. Du har også krav på å få vite hvilke opplysninger om deg som er registrert og hvor personopplysningene kommer fra.

For å få tilgang til dine personopplysninger, ta kontakt med oss: post@sunnidrett.no

Du har rett til endring, retting og sletting av personopplysninger.

Du kan når som helst ta kontakt oss på post@sunnidrett.no for å endre dine personopplysninger, dersom de er registrert feil. Vi sletter personopplysninger som ikke lenger tjener et relevant formål.

Klage

Dersom du mener vi har brutt retningslinjene oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på post@sunnidrett.no. Alternativt kan du klage direkte til Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjon til Datatilsynet her.