Foreldrene er viktige støttespillere som vi trenger på laget for å spre riktig kunnskap og gode holdninger til idrettsungdommen. Derfor går Sunn Idrett og Olympiatoppen sammen om å arrangere et kveldsseminar for idrettsforeldre. Trenere, studenter og andre interesserte er også velkommen til å delta.

Tema er trening for unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling, og hvordan du som forelder (og evt. trener) kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Dyktige fageksperter som Espen Tønnessen (Høyskolen Kristiania og Olympiatoppen), Erik Hofseth (Olympiatoppen) og Marianne Strand-Udnæseth (Sunn Idrett) skal bidra!

Når: Tirsdag 30. oktober kl. 18:00-21:30

Hvor: Meet Ullevaal, Ullevaal Stadion, OSLO

For hvem: Foreldre og trenere av unge idrettsutøvere av begge kjønn. Studenter og andre interesserte kan også melde seg på. Seminaret er for både menn og kvinner.

Påmelding og pris: Klikk her for påmeldingsskjema. Deltakeravgift er kr. 200,- og inkluderer lett bevertning. Påmeldingsfrist 28. oktober.

Klikk her for program (pdf)

Slik finner du frem:

Sideinngang Meet (D) i handlegaten på Ullevaal Stadion til møterom M4/M5. (Markeres utenfor med Sunn Idrett beachflagg.) Se kart: https://www.meet-ullevaal.no/veibeskrivelse/ (evt. bruk innvendig vei fra Thon hotellet/Meets hovedinngang.)